hout - meubel - interieur
Nieuws

Article Details

HMC hoeden in Den Haag
Bericht geplaatst op: 16-9-2016

Het komende weekend en komende dinsdag 20 september is het weer zover. Den Haag vult zich weer met talloze hoeden. Ook dit jaar zijn er weer diverse hoeden te zien die door HMC’ers gemaakt zijn van de opleiding Creatief Vakman.


PrinsjesHatwalk
Aanstaande zaterdag 17 september is het Lange Voorhout in Den Haag het toneel voor de PrinsjesHatwalk. Tussen 12.00 en 18.00 uur kun je op de PrinsjesMarkt terecht voor een groot aanbod aan handgemaakte hoeden. Maar ook voor andere exclusieve en originele modeartikelen, zoals sieraden, wandelstokken, tassen, shawls, maar ook voor lekker eten ben je op de markt aan het goede adres. Om 15.00 uur start de hoedenshow waar de mooiste en opvallendste hoeden worden geshowd die tijdens Prinsjesdag 2015 gedragen zijn door de vrouwelijke politici, waaronder de HMC ontwerpen (op de foto nog een geheugensteuntje welke dat ook alweer waren). Maar er komt meer HMC werk voorbij: op de catwalk worden de beste ontwerpen geshowd van de hoedenontwerpwedstrijd.


Prinsjesdag
Voor het vierde jaar op rij zijn er HMC hoeden in de Ridderzaal. Loes Ypma (PvdA, Jeugdzorg, primair, passend en speciaal onderwijs) is nog altijd dolenthousiast over hetgeen wat onze leerlingen maken en gooide acuut haar agenda om toen ze de uitnodiging ontving om ook dit jaar weer een exemplaar te kunnen kiezen van de nieuwe lichting Creatief Vakmannen. Anders dan eerdere jaren is het niet alleen de PvdA fractie die het vakmanschap van onze leerlingen uitdraagt. Karin Straus (VVD, woordvoerster voor- en vroegschoolse educatie, primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en volwasseneneducatie) en Brigitte van der Burg (VVD, woordvoerster Koninklijk Huis en jeugdzorg, jeugdbeleid en jeugdcriminaliteit) reageerden ook enthousiast op de vraag of zij een hoed wilden uitkiezen uit de bijna 30 exemplaren die er dit jaar gemaakt waren. Nieuwsgierig welke zij gekozen hebben? Houd onze social media kanalen in de gaten @hmcmbovakschool.Bookmark and Share
Terug© HMC mbo vakschool 2014 | Disclaimer | Privacy | Klachtenregeling | Inloggen