hout - meubel - interieur
Nieuws

Article Details

HMC’ers doen mee aan Skills Heroes wedstrijden
Bericht geplaatst op: 28-9-2016
In maart 2017 organiseert Skills Heroes weer de jaarlijkse mbo-vakwedstrijden. Het HMC gaat ook dit jaar weer strijden om podiumplaatsen op nationaal niveau. Het HMC heeft ingeschreven voor de wedstrijden Meubelmaker, Interieuradviseur, Machinaal Houtbewerker en Restauratietimmerman. De afgelopen weken is er flink geworven voor deelnemers voor de Skills-wedstrijden. Maar liefst 50 leerlingen, verdeeld over de locaties Rotterdam en Amsterdam, hebben zich aangemeld. 

De komende weken worden de deelnemers klaargestoomd voor de voorrondes. Allereerst krijgen de deelnemers een masterclass waarin ze alle informatie krijgen over de wedstrijden. Na de masterclass vindt er voor de wedstrijden Interieuradviseur en Meubelmaker een voorronde plaatst om de beste twee leerlingen te selecteren die door mogen naar de regionale kwalificatiewedstrijden. Op maandag 31 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. 

Deelnemers volgen?
Wil je de deelnemers van het HMC volgen op weg naar hun Skills-wedstrijden. Volg hen dan via social media #hmcmbovakschool #hmcskills. 

Bookmark and Share
Terug© HMC mbo vakschool 2014 | Disclaimer | Privacy | Klachtenregeling | Inloggen