hout - meubel - interieur
Nieuws

Article Details

Deelnemers Skills Heroes bekend
Bericht geplaatst op: 2-11-2016
In maart 2017 organiseert Skills Heroes weer de jaarlijkse mbo-vakwedstrijden. Het HMC gaat ook dit jaar weer strijden om podiumplaatsen op nationaal niveau. Het HMC heeft ingeschreven voor de wedstrijden Meubelmaker, Interieuradviseur, Machinaal Houtbewerker en Restauratietimmerman. De afgelopen week vonden de voorrondes plaats voor de wedstrijden Interieuradviseur en Meubelmaker. 

Op donderdag 27 oktober en maandag 31 oktober streden meer dan 40 leerlingen om een plek in de regionale kwalificatiewedstrijden. De interieuradviseurs moesten een container inrichten voor een dakloos gezin met één kind. Hierbij moesten ze rekening houden met less is more, eenvoud en herbruikbaarheid van de materialen en middelen. Uiteindelijk waren de leerlingen Anne van Arendonk (Amsterdam) en Rolinca Kooren (Rotterdam) de beste leerlingen. Zij gaan dan ook strijden in de regionale kwalificatiewedstrijden om een plek te bemachtigen in de nationale finale in de RAI. 

De meubelmakers kregen de opdracht om een plantenzuil van Ecoplex-platen te maken. Hierbij mochten ze zelf bepalen welke machines ze hiervoor wilden gebruiken. Van de meubelmakers waren Tim van der Plas (Amsterdam) en Lars de Bruin (Amsterdam) de besten, ook zij gaan strijden in de regionale kwalificatiewedstrijden om een plek te bemachtigen in de nationale finale in de RAI.  


Op onze Facebookpagina's zijn foto's te bekijken van de voorrondes.
Bookmark and Share
Terug© HMC mbo vakschool 2014 | Disclaimer | Privacy | Klachtenregeling | Inloggen