hout - meubel - interieur
Over HMC
Ben jij creatief, technisch of ondernemend? Dan is het HMC wat voor jou!

Op onze locaties in Amsterdam en Rotterdam kun je opleidingen volgen voor beroepen in de richting van interieur & wonen, meubel & hout en design & mode accessoires

Jouw talenten ontwikkelen
Bij het HMC vinden we het belangrijk om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. We willen je klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Het bedrijfsleven is daarom nauw bij de school betrokken. Dit garandeert niet alleen dat onze opleidingen goed aansluiten bij de praktijk, maar ook dat het vinden van een stage en een baan geen probleem zal zijn.  

Les van professionele docenten 
Je krijgt les van professionele docenten die zelf vaak jarenlang in de praktijk hebben gewerkt of dat nog steeds doen. Ze hebben veel liefde voor hun vak en brengen dit graag op jou over. Daarnaast leer je samenwerken met docenten en andere leerlingen. 


Inspirerende lesomgeving 

De omgeving waar in je les krijgt, lijkt zoveel mogelijk op de praktijk. Zo hebben we een machinepark met de meest recente machines. Een woonwinkel waar verkopers kunnen oefenen. Een studiecentrum waar je een schat aan relevante boeken en tijdschriften kunt vinden. En niet te vergeten hét HMC-Lab waar je nieuwe technieken kunt ontdekken en kan werken met andere materialen.  

Nieuwsgierig geworden? 
Kom dan zeker een keer een open dag bezoeken, want dan weet je pas echt of het HMC wat voor je is! © HMC mbo vakschool 2014 | Disclaimer | Privacy | Klachtenregeling | Inloggen