hout - meubel - interieur

Article Details

Veel aandacht voor eindexamenexposities
Bericht geplaatst op: 28-8-2017
Vorige week en afgelopen week waren de eindexamenexposities bij het HMC. Meer dan 700 leerlingen exposeerden hun examenwerkstukken. Beide Expo’s waren geslaagd en er zijn veel lovende reacties gekomen op al het moois wat leerlingen gepresenteerd hebben.
 
Dit jaar was er ook veel pers aanwezig. Zo interviewden zowel het Algemeen Dagblad als het Parool diverse examenleerlingen. Bekijk hieronder de interviews:
En niet alleen de pers is onder de indruk van het vakmanschap van HMC leerlingen. Hoofddirecteur van het Rijksmuseum Taco Dibbits sprak eerder dit jaar over het werk van meesters dat in het Rijksmuseum wordt getoond. Bijzonder vakmanschap, iets dat HMC leerlingen ook leren, wellicht zijn zij de meesters van de toekomst, aldus Taco Dibbits. Mede hierom werden ruim 125 leerlingen van het HMC Amsterdam uitgenodigd om vóór de officiële openingstijd van het museum en voorafgaand aan hun diploma uitreiking de tentoonstelling Small Wonders te bezoeken. Middeleeuwse beeldsnijkunst op de millimeter, leerlingen en medewerkers hadden er uren kunnen doorbrengen om zich keer op keer te verwonderen over het vakmanschap. Een aanrader om in de vakantie nog eens te gaan kijken!

 


Bookmark and Share
Terug© HMC mbo vakschool 2014 | Disclaimer | Privacy | Klachtenregeling | Inloggen