hout - meubel - interieur

Article Details

HMC organiseert NK Woningstofferen
Bericht geplaatst op: 24-4-2018
Het HMC organiseert in september weer het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen Het NK wordt gehouden tijdens de Interieur Collectie Dagen in Evenementenhal Gorinchem op 16, 17 en 18 september 2018. 

Professionals op het gebied van woningstofferen worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit NK. Tijdens het kampioenschap worden drie verschillende opdrachten verstrekt waarbij diverse vloerbedekkingssoorten door iedere deelnemer toegepast moeten worden.


De prijzen

Er zijn drie trofeeën te winnen: het gouden, zilveren en bronzen Delphin mes. De nationaal kampioen wint ook een gevulde gereedschapstas. Iedere deelnemer van het NK Woningstofferen ontvangt een certificaat. De onafhankelijke vakjury bestaat onder andere uit Michael Verberne van Forbo Flooring, Rob Mes (woningstoffeerder) en John Keppel van Woontotaal-Academy. De prijsuitreiking is op dinsdag 18 september om 17.15 uur op de wedstrijdvloer. De winnaar van vorig jaar, Ivo Vermeulen, mocht op 11 april jl. lunchen met het koningspaar samen met de 26 ‘uitblinkers’ uit 2017. Inschrijven NK Woningstofferen

Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan het NK Woningstofferen. Belangstellenden kunnen voor meer informatie of interesse in deelname contact opnemen met Peter van der Arend van HMC: p.vanderarend@hmcollege.nl. 


Bookmark and Share
Terug© HMC mbo vakschool 2014 | Disclaimer | Privacy | Klachtenregeling | Inloggen