EXPO

Onze studenten verdienen een lintje! Zij hebben de mooiste meesterwerkstukken gemaakt en laten dit zien tijdens de eindexamenexpositie met als thema ‘Royalty’s’. Onze studenten van de locatie Amsterdam presenteren hun werk op 10 en 11 juli. Onze studenten van de locatie Rotterdam presenteren hun werk op 11 en 12 juli. Op beide locaties zijn de deuren geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Zet je het alvast in je agenda?

Invulling van de EXPO
Kom naar een van onze locaties in Amsterdam of Rotterdam. Laat je bewonderen door de prachtige eindwerkstukken en klets met de makers. Kun je niet komen? Er is ook een digitale EXPO waarin studenten hun werk laten zien.

Jij bent welkom!
Iedereen is welkom op onze EXPO. Houd onze website of social media in de gaten en blijf op de hoogte.

Bedrijvenavond
Op de bedrijvenavond is er ruimte om te netwerken en alles te horen over de positionering van het HMC. In Amsterdam is de bedrijvenavond op 10 juli van 17.00 – 19.00 uur. Het programma en aanmeldlink voor deze avond volgt later. In Rotterdam is deze avond op 11 juli van 17.00 – 21.00 uur. In Rotterdam is er vrije inloop. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Nieuwsgierig naar de EXPO van vorig jaar? Neem dan een kijkje in de digitale EXPO!

Bekijk hier de EXPO 2022