EXPO 2022

Wij doen een vreugdedansje! De eindexamenexpositie komt er namelijk weer aan. Onze studenten van de locatie Amsterdam presenteren hun werk op 11 en 12 juli. Onze studenten van de locatie Rotterdam presenteren hun werk op 12, 13 en 14 juli. Op beide locaties zijn de deuren geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Wat ons betreft is dit veel reden voor een feestje, daarom is het thema dit jaar: festival.

Invulling van de EXPO
Kom naar een van locaties (Amsterdam of Rotterdam). Bewonder de prachtige werkstukken en klets met de makers. Kun je niet komen? Er is ook een digitale EXPO waarin studenten hun werk laten zien door middel van virtual reality en foto’s; hiervoor hoef je de deur niet uit.

Langskomen op een van onze locaties
Iedereen is welkom op onze EXPO. Aanmelden is niet nodig.

De digitale EXPO bewonderen
Deze is via onderstaande knop te bekijken vanaf 11 juli 2022.

Online EXPO

Bedrijvenavond
Werk jij voor een bedrijf die iets te maken heeft met interieur, meubel, techniek of design? Kom dan daar de bedrijvenavond. Op de bedrijvenavond is er ruimte om te netwerken en alles te horen over de positionering van het HMC. In Amsterdam is deze avond op 11 juli van 17.00 – 21.00 uur. In Rotterdam is deze dag op 12 juli van 16.00 – 21.00 uur. Voor de locatie Rotterdam geldt een vrije inloop. Voor de locatie Amsterdam is aanmelden gewenst. Dit kan via deze link.

 

PS benieuwd naar de online EXPO van vorig jaar? Bekijk hem hier.