Open dagen

Het HMC laat het zien! Op 4 en 6 maart 2021 zijn onze online open dagen. De online open dagen bestaan uit o.a. uit online live sessies met de opleidingen, in gesprek gaan met onze studenten, toffe video’s die je een inkijkje geven in de school en nog veel meer. Zien we jou daar ook?

Onze online open dagen zijn op donderdag 4 maart van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag 6 maart van 10.00 – 14.00 uur.

Meld je nu aan!

Link naar de Online open dag
De online open dag bestaat uit veel meer dan de voorlichtingen die we geven. Ook hebben we diverse filmpjes waarin studenten van het HMC vertellen over het schoolleven en lichten docenten de opleidingen toe. Daarnaast zijn er ook beelden te zien van alle prachtige creaties die onze studenten maken en is er de mogelijkheid vragen te stellen via de live chat met studenten en docenten. Ook lees je informatie over stages en natuurlijk kun je je direct inschrijven voor een opleiding.

Klik hier om naar de Online open dag te gaan.

Andere opties om kennis te maken!
Elke maandag van 10.00 – 12.00 uur en donderdag van 13.00 – 15.00 uur zitten onze voorlichters klaar achter de live chat. Deze chat verschijnt vanzelf linksonder op de homepagina wanneer je onze website bezoekt. Je kunt ook een e-mail sturen naar onze voorlichters, zij helpen je graag verder!

Hieronder zie je de andere opties om kennis te maken met het HMC!