Akoestische montage werkzaamheden (Lopik)

Geplaatst op 16 mei 2023 11:11
Bedrijfsnaam
Studio Stoer BV
Plaatsnaam
Lopik
Contactpersoon
Jim Overbeek
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Studio Stoer, een bedrijf actief op het gebied van evenementen en project inrichting. Binnen de projectinrichting zijn we vooral gespecialiseerd op het gebied van ruimte akoestiek. Met ons eigen merk Decobel ontwikkelen en plaatsen wij allerhande decoraties die akoestisch bijdragen aan een beter binnen klimaat. Tevens zorgen de veelal kleurijke decoraties voor sfeer, huisstijl en warmte. Wij maken eigenlijk de interieur “kers op de taart”. Met goede akoestiek en duurzaamheid als leidraad.

Wij zoeken...

Een enthousiaste leergierige vrolijke jongen of meid die graag met zijn of haar handen werkt. Je wordt de rechterhand van een van onze monteurs en zal de kneepjes van het vak leren van een echte specialist. We zijn een groeiend bedrijf met mooie toekomst perspectieven.

Wij bieden...

Een mooi salaris conform de cao van Interieurbouw en Meubelindustrie, en een BBL leertraject zodat je naast je mooie werk je studie af kunt ronden en een mooi diploma kan halen. 75% van ons personeel heeft tevens op het HMC gezeten, dus je komt in een warm nest. Goede aansluiting op het OV met buslijn 195/295 Utrecht – R’dam.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Bellen met mijn 06-nummer mailen naar jim@studiostoer.nl