Allround medewerker & Shop in shop Loods5 units bevoorrading/onderhoud (Bleiswijk)

Geplaatst op 12 mei 2022 14:58
Bedrijfsnaam
Handles and more
Plaatsnaam
Bleiswijk
Contactpersoon
Bertine Gouw
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

Het merk ‘Handles and more’ is een uniek concept van leren woonaccessoires. Wij verkopen onder andere leren handgrepen voor de keuken, leren plankdragers en andere leuke woonaccessoires naar de nieuwste woontrends. Onze producten zijn stuk voor stuk handgemaakt en zijn met passie en creativiteit in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Wij zoeken...

Wil jij werken in een jong, vernieuwend en groeiend bedrijf? Bij Handles and more kan dat ! Bij ons werk je in een klein team met enthousiaste collega’s! Samen met een andere collega, zorg jij dat alle webshop orders dagelijks worden verstuurd.Daarnaast zorg je er ook voor dat de juiste artikelen verzameld worden voor onze Shop in Shop Stores, zoals Loods 5. En eens in de week mag jij naar deze Loods 5 shops toe om ze te bevoorraden en te onderhouden. Een rijbewijs is dus van belang! (maar een eigen auto is niet nodig)Tot slot help je ook mee met de sortering en de aanvulling van nieuwe producten. Zo sta je centraal in alle operationele processen van onze webshop. Klinkt dit als een baan voor jou?! Solliciteer dan op deze vacature bij Handles and more!

Wij bieden...

• Een gezellige werkplek in een jong en snelgroeiend bedrijf. • Een leuke en afwisselende baan. • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën. • We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in de organisatie en dat je werkt met plezier.

Hoe kan een sollicitant reageren?
info@handlesandmore.nl