Allround Medewerker Technische Dienst (Amsterdam)

Geplaatst op 10 januari 2023 10:15
Bedrijfsnaam
Stromma
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Patty Tennekes
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Stromma Nederland is Your Host in Amsterdam. Dagelijks delen wij onze liefde voor Amsterdam met onze gasten en wij zijn trots op de stad. Als gastheer van Amsterdam organiseren wij rondvaarten door de grachten en tal van arrangementen aan boord van onze schepen en waterfietsen. Daarnaast verkopen we tickets voor musea en attracties en organiseren we excursies. Wij zijn dan ook hét toonaangevende bedrijf in toerisme in en rond Amsterdam. We streven er altijd naar om onze gasten memories for life mee te geven.

Wij zoeken...

Als Allround Medewerker Technische Dienst ben je een belangrijke spil binnen Stromma. Samen met jouw TD-collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties van onze rondvaartboten, elektrische sloepen, waterfietsen en Stromma-locaties. Dit brengt diverse werkzaamheden met zich mee, waardoor geen dag hetzelfde is. Het ene moment werk je aan scheepsinterieur, het andere moment word je opgeroepen om op locatie een storing te verhelpen. Daarnaast werk je ook mee aan het doel van Stromma Nederland om de gehele vloot elektrisch te maken. Je werkt vanuit de werf in Zaandam en wordt onderdeel van een klein team bevlogen technici. Dankzij jullie harde werk achter de schermen kan Stromma zijn gasten een onvergetelijke ervaring aan boord bezorgen! Jouw werkzaamheden: Het uitvoeren van onderhoud aan rondvaartboten en sloepen Het verhelpen van storingen (zowel op de werf als op locatie) Het uitvoeren van reparaties (zowel op de werf als op locatie) Het uitvoeren van groot en klein onderhoud aan diesel- en elektromotoren Het verrichten van klein onderhoud aan de steigers en shops Het onderhoud en repareren van scheepsbetimmeringen Het meewerken aan het elektrificeren van de vloot.

Wij bieden...

25 vakantiedagen op basis van fulltime om tot rust te komen; Je maakt onderdeel uit van de pensioenregeling van Stromma, waarbij wij als werkgever nog eens 50% bijdragen; Reiskosten vergoeding op basis van 2e klasse; Een veelzijdige functie in een dynamische organisatie waarin geen dag hetzelfde is; De kans om ervaring op te doen in een internationaal toeristisch bedrijf. Ook zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen onze rederij; Een baan waarmee je dagelijks mensen blij maakt tijdens hun vakantie of vrije tijd. Dankzij jouw inzet zien zij Amsterdam op zijn mooist, namelijk vanaf het water! Leuke voordeeltjes, zoals gratis gebruik van de Stromma-producten en korting bij onze Club van Elf-vrienden waaronder de Efteling, Walibi, Artis en het Rijksmuseum.

Hoe kan een sollicitant reageren?
werkenbijstromma.nl