Allround Medewerker Voormontage (Woerden)

Geplaatst op 10 januari 2023 10:00
Bedrijfsnaam
Verweij Houttechniek
Plaatsnaam
Woerden
Contactpersoon
Brenda van der Ploeg
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Wie zijn wij? Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de vastgoedonderhoudsbranche. Al meer dan 135 jaar maken wij houten ramen, deuren, kozijnen en prefab producten op maat. We leveren een totaaloplossing. Vanaf advies en inmeten tot en met bewonerscommunicatie en montage. Alles onder één dak, vanuit één loket. Als gevestigd familiebedrijf doen we dit met een hecht team van medewerkers, in nauwe samenwerking met partners, opdrachtgevers en eindgebruikers.

Wij zoeken...

Wil jij een volgende stap in je loopbaan zetten? Wil je jouw kennis en vaardigheden de komende jaren verder verbreden en verdiepen? Of heb je ambities om het roer om te gooien en je in een nieuwe industrie te bekwamen? Dan is dit je kans om een expert in je vakgebied te worden. Wij zijn op zoek naar versterking binnen onze productie. Het betreft een fulltime functie voor onze vestiging in Woerden als ALLROUND MEDEWERKER VOORMONTAGE Wat ga je doen? In deze uitdagende en afwisselende functie ben je – eventueel met de juiste begeleiding – in staat tot het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende voormontage werkzaamheden en opsluiten van ramen, deuren en kozijnen. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van nieuwe werken, controleert hierbij de beschikbaarheid van materialen en interpreteert de technische werktekeningen op correcte wijze. Naast zelfstandig werken op verschillende werkplekken, zorg je dat alle producten voldoen aan de door de organisatie gestelde kwaliteitseisen. Onder leiding van je supervisor zorg je ervoor dat het werk tijdig gereed is. Wat breng je mee? • Ervaring op alle vlakken is geen vereiste, een uitstekende motivatie en leergierige werkhouding wel. • Een MBO-3 werk- en denkniveau. • Bereidheid tot het volgen van interne en/of externe opleidingen of cursussen. • Een accurate en kwaliteitsgerichte instelling. • Een collegiale, enthousiaste en zelfstandige werkhouding.

Wij bieden...

Wat levert het je op? • Een uitdagende baan met afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. • Gezellige collega’s in een informele en collegiale werksfeer binnen een hecht familiebedrijf. • Een uitgebreid inwerkprogramma en mogelijkheden voor opleidingen en/of cursussen.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb jij het in je om deze uitdaging aan te gaan en sta jij te trappelen om te beginnen? Neem dan contact op met Brenda via brenda@verweij-ht.nl of via de solliciteer button op onze website.