Allround Meubelmaker gezocht! ('s-Gravenzande)

Geplaatst op 23 mei 2023 13:56
Bedrijfsnaam
Maat Meubels & Interieur
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Contactpersoon
Bo Maat
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Maat Meubels & Interieur is uw meubelmakerij voor een ontwerp en interieur op Maat. Wat u voor ogen heeft, geven wij vorm. Of het nu gaat om een los meubel of een compleet interieur, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Maatwerk van modern tot landelijk, speels of juist strak, ieder ontwerp is mogelijk. Wilt u een inbouwkast, keuken, tv-meubel, tafel of een boekenkast? Wij ontwerpen en maken het voor u!

Wij zoeken...

Ben jij degene die wij zoeken? Beginnen jouw handen al te jeuken bij het zien van hout en ben jij een kei in het creëren van meubels en interieur op maat? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar een echte allround meubelmaker en interieurbouwer die de passie voor hout en maatwerk met ons deelt. Wat de klant voor ogen heeft, geef jij maar al te graag vorm. Of het nu gaat om een losse meubel of een compleet interieur, jij denkt met de klant mee en weet als de beste hoe je dit moet aanpakken. Bovendien ga je als een echte vakman te werk en beschik je over voldoende kennis en ervaring met machinale houtbewerkingsmachines. Nauwkeurig werken is voor jou geen uitzondering, maar een vanzelfsprekendheid. Met jouw in ons team ziet het eindresultaat er altijd tot in de puntjes gelikt/tiptop uit!

Wij bieden...

Als Allround meubelmaker en interieurbouwer bij Maat Meubels & Interieur ben je verantwoordelijk voor de fabricage en realisatie van maatwerkmeubels en interieurs voor particuliere en zakelijke klanten. De projecten variëren in grootte en stijl, maar maatwerk is in alle projecten essentieel. De werkzaamheden zul je zowel in de werkplaats als op locatie verrichten, waardoor geen enkele werkdag hetzelfde is. Bovendien kom je terecht in een team waar naast hard werken en een goede samenwerking, ook ruimte is voor heel veel gezelligheid!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Mail of telefonisch