Allround meubelmaker / interieurbouwer (Rotterdam)

Geplaatst op 15 november 2022 13:46
Bedrijfsnaam
Stumpf & van Dongen
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Tobias van Dongen
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Stumpf & Van Dongen creëert maatwerk interieurprojecten. Met een gedreven team van bekwame meubelmakers en interieurbouwers helpen wij interieur wensen te realiseren. Door onze liefde voor het vak, kennis van materiaal en een scherp oog voor detail is hoge kwaliteit onze standaard. We combineren vakkennis en ambacht met moderne technieken en zorgen dat vorm en functie altijd in perfecte balans zijn. Onze projecten kenmerken zich door de hoge kwaliteitseis. Niets gaat aan ons voorbij en perfectie tot in detail. Wij bouwen zoals het hoort.

Wij zoeken...

Als meubelmaker voel je je thuis in ieder aspect van het houtbewerken, zowel machinaal als handmatig. Dagelijks werk je met houtfineren, plaatmaterialen, massief hout, meubels en interieurs. Het werk is afwisselend, een perfectionistische instelling en van aanpakken weten is belangrijk. Problemen kun je vaak zelf oplossen en als het druk is blijf je wat langer. Je neemt deel aan zowel de productie als het plaatsen van meubels en interieurs. Je toont je verantwoordelijkheid voor de werkomgeving, collega’s en de veiligheid van de werkplek. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg dragen voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine.

Wij bieden...

Een jong bedrijf met leuke collega’s, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. We werken aan toonaangevende, mooie projecten waar we trots op zijn en we delen graag die trots. We bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een veelzijdige meubelmaker/interieurbouwer. Het salaris is conform CAO.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Per e-mail of telefonisch.