Ambachtslieden/Makers gezocht voor creatieve productiewerkplaats in Rotterdam (Rotterdam)

Geplaatst op 05 juli 2022 16:26
Bedrijfsnaam
S.T.R.S.
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Almer Dumont
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

S.T.R.S. is een creatieve productie-werkplaats, met een jong en divers team gespecialiseerd in custom-made objecten voor kunstenaars en designers. Gevestigd in Rotterdam, maar internationaal erkend voor onze handgemaakte kunsthars producten. We werken nauw samen met zowel grote namen en jong talent. Ons team zoekt de grenzen van het materiaal op met een oog voor detail en kwaliteit. De nauwe samenwerking binnen het team en passie voor onderzoek en experimenteren helpt ons voortdurend onze productieprocessen met zowel eerder gebruikte als nieuwe materialen te optimaliseren. Van enkel stuks tot grote edities, van kleine objecten tot enorme installaties, we werken op verschillende schalen maar afwerking en oog voor detail blijft behouden, van concept tot eindproduct.

Wij zoeken...

S.T.R.S. is op zoek naar full-time Ambachtslieden/Makers om ons productieteam in Rotterdam te versterken. Onze nieuwe collega heeft werkplaats ervaring en is ervaren en handig in het gebruik van diverse gereedschappen en machines. We werken veel aan enkel-stuks productie en meerdere projecten tegelijkertijd dus je probleemoplossend- en organisatorisch- vermogen zullen flink op de proef gesteld worden. Bij S.T.R.S. word je onderdeel van een internationaal, getalenteerd team. Omdat bij productie op dit niveau goede communicatie erg belangrijk is, is een goede beheersing van de Engelse taal dan ook een vereiste.

Wij bieden...

⁃ Een full-time aanstelling (40 uur per week) ⁃ Carrière- en specialisatiemogelijkheden ⁃ Een jong en gezellig team ⁃ Vakantiegeld en pensioensopbouw

Hoe kan een sollicitant reageren?
mail naar work@strs.nl