Assemblagemedewerker (Limmen)

Geplaatst op 16 mei 2023 11:12
Bedrijfsnaam
Zijlstra Interiors
Plaatsnaam
Limmen
Contactpersoon
Jaimy-lee Aarts
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Bij Zijlstra Interiors worden al sinds 1941 grenzen verlegd op het gebied van luxe interieurs. Wij zijn de partner voor jachtwerven, architecten en huiseigenaren in stoffering, meubels, raam- en vloerafwerking en leveren onze diensten aan een wereldwijd klantenbestand. Van de werkplaats tot projectmanagement, wij zijn een solide team met één duidelijk doel: samenwerken om iets echt moois te maken.

Wij zoeken...

Wij zijn per direct of op korte termijn op zoek naar een Assembleur die ons team komt versterken. In de functie van Assembleur werk je samen met collega’s aan projecten voor luxe jachten en particulieren klanten. Als Assembleur ga jij aan de slag met het zagen, maken en in elkaar zetten van onze eigen raamdecoratie systemen. Werk je graag met je handen, heb je interesse in techniek en heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen? Dan is deze vacature als Assembleur misschien wel iets voor jou!

Wij bieden...

Als Assembleur werk je mee aan de mooiste maatwerk projecten voor luxe jachten en woningen. Je hebt de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen ons team, daarnaast heb je ook: Salaris conform CAO; 26 vakantiedagen; Er is ruimte om een opleiding te volgen; Pensioenopbouw; Reiskostenvergoeding; Veel verantwoordelijkheid binnen de functie.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je interesse? Neem dan contact op met Jaimy-lee Aarts, te bereiken op het telefoonnummer 072 5052852 of per mail jaimy-lee@zijlstrainteriors.nl.