Assistent montagemedewerker (Ridderkerk)

Geplaatst op 19 december 2022 09:56
Bedrijfsnaam
Pinchetti & van Caem
Plaatsnaam
Ridderkerk
Contactpersoon
Bastian Romeijn
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Pinchetti & Van Caem is een bedrijf wat zich vanaf de oprichting in 1993 bezighoudt met het leveren en fabriceren van schuifdeurkasten op maat. Het bedrijf is gestart als traditionele meubelmakerij en heeft zich door de jaren heen steeds meer ontwikkeld naar een meer productiegericht bedrijf met de nadruk op schuifdeurkasten en inloopkasten. Echter het meubelmakersvak zit ons in het bloed en wij maken ook regelmatig maatmeubelen voor onze klanten. Vaak gaat het dan om kleine projecten zoals boekenkasten, nachtkastjes, bureaus bijpassend bij onze schuifdeurkasten, maar zo maken wij ook thuiswerkplekken of kantoormeubilair. Kortom een divers bedrijf met een schat aan ervaring op interieurgebied. De term “op maat gemaakt” valt wel vaak maar dat is dan ook onze bedrijfsfilosofie: “kasten op maat gemaakt”. Wij benutten met onze kasten elke beschikbare millimeter en zetten die om in bruikbare kastruimte.

Wij zoeken...

Als assistent monteur plaats je met de hoofdmonteur maatwerkmeubels op locatie. Je bent klantvriendelijk, representatief en je bent, bij voorkeur, in het bezit van een rijbewijs B. Ervaring met het plaatsen van meubels is een pre, heb je dit niet? Geen probleem! Het belangrijkste is dat je leergierig bent en jezelf graag wilt ontwikkelen. Deze functie is ook geschikt voor een BBL traject.

Wij bieden...

Pinchetti & van Caem werkt met een jong en enthousiast team. We houden van een no-nonsense cultuur waar we op een prettige manier samenwerken. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je ontvangt een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur je motivatie en CV naar Info@kastenstudio.eu ter attentie van Bastian Romeijn. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel dan naar 0180-424875