(Assistent) Projectleider (Amsterdam/Leiden/Gouda/Rotterdam)

Geplaatst op 16 mei 2023 11:10
Bedrijfsnaam
Qualified People
Plaatsnaam
Amsterdam/Leiden/Gouda/Rotterdam
Contactpersoon
Anna Grünagel
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Qualified People is al jarenlang een toonaangevend detacheringsbureau binnen de techniek. Wij begeleiden toptalenten naar een passende én leuke baan, waarbij interieurbouw (scheepsbouw, luxe jachten, offshore en retail) een van onze specialisaties is.

Wij zoeken...

Ben jij een enthousiaste Projectleider met al wat jaren ervaring of iemand die wil doorgroeien naar Projectleider? Lees dan snel verder! Jij krijgt de uitdaging om het gehele proces van inkoop, productie en opleveringen van projecten op rolletjes te laten verlopen. Het is een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, waarbij je de mooiste interieurs creëert. Klinkt dit tof? Dan ben jij degene die wij zoeken! Lees meer over de vacature op onze website.

Wij bieden...

Een uitdagende baan met veel verschillende werkzaamheden, bij een mooi bedrijf dat ook doorgroeimogelijkheden biedt. Er is sterke aandacht voor groei en ontwikkeling. En daarbij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Is jouw interesse gewekt voor deze functie? En voldoe je aan het profiel van (assistent) Projectleider? Stuur dan je cv naar agrunagel@qualifiedpeople.nl.