Bedrijfswageninrichter (Numansdorp)

Geplaatst op 29 maart 2022 18:39
Bedrijfsnaam
van De Zaag BV
Plaatsnaam
Numansdorp
Contactpersoon
Lydia Drost
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/04/2022
Wij zijn....

Jaarlijks worden door van De Zaag meer dan veertienhonderd bedrijfswagens voorzien van op maat gemaakte interieurs en uitgerust met intelligente voertuigelektronica. Vaak gaat het om een totaalpakket inclusief de installatie van WEBFLEET Fleetmanagement systemen. Het Numansdorpse bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichtingen en Fleet Management. Sinds 2004 uitgegroeid tot de solide organisatie van vandaag de dag die fleetowners totaal kan ontzorgen. Niets is statisch en daarom laat van De Zaag het product- en dienstenaanbod flexibel meegroeien met de veranderende eisen en wensen van haar relaties. Alle disciplines zijn onder één dak verzameld en resulteert in een trouw en autonoom groeiend klantenbestand.

Wij zoeken...

Opleiding is niet belangrijk, enthousiasme en 2 rechterhanden wel. Je werkt veel al alleen in een auto, maar je kunt ook goed in teamverband verwerken om zo samen met de andere monteurs mooie projecten te realiseren. Ben jij die handige persoon die we zoeken? Dan hopen we snel van je te horen!

Wij bieden...

van De Zaag biedt je een bij de functie passend eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en daarnaast ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen en nieuwe certificaten te behalen. Door te investeren in mensen, helpen we onze klanten op weg!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Via email