Bezorger / magazijnmedewerker (Schiedam )

Geplaatst op 04 april 2022 11:18
Bedrijfsnaam
De Lange en Reek Woninginrichters
Plaatsnaam
Schiedam
Contactpersoon
Nadine van As
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/04/2022
Wij zijn....

De Lange en Reek is een snelgroeiend familiebedrijf met betrokken en enthousiaste medewerkers die een brede kennis hebben van alles op het gebied van totale woninginrichting. Wij zijn specialist op het gebied van Vloeren, Raambekleding, Wandafwerking, en Inrichting. In onze showroom in Schiedam van ruim 2.000 m² hebben wij alles in huis om klanten te inspireren en adviseren. Voor ons team van stoffeerders zijn wij op zoek naar een (leerling) stoffeerder. Je werkdag en werkzaamheden zijn afwisselend en vinden voornamelijk plaats bij particulieren. Je bent verantwoordelijk voor het monteren en demonteren van verschillende vloeren, gordijnen, zonwering en andere raamdecoratie. Tijdens je bezoeken kom je regelmatig in contact met de klant. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en een positieve instelling hebt. Ben jij handig, zoek je een baan voor langere tijd, en wil je alles leren op het gebied van stofferen? Onze ervaren stoffeerders leren je graag alle kneepjes van het vak!

Wij zoeken...

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime / parttime Bezorger/magazijnmedewerker in de regio Rotterdam. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit : – Bezorgen van vloeren en meubels – Het magazijn op orde houden en tijdig de bezorgingen klaar zetten. – Het assisteren van onze monteurs bij montage klussen. Waar ga je werken? De Showroom van de Lange en Reek is gevestigd in Schiedam. Naast onze showroom hebben wij ons magazijn waarin wij goederen ontvangen en vervolgens bij onze klanten bezorgen. Wij leveren producten in regio Rotterdam, Den Haag, Leiden. Jouw profiel? – Flexibel inzetbaar en klantvriendelijk – Je bent in het bezit van een rijbewijs – Ervaring met besturen van een heftruck – Ambitieuze enthousiasteling die wij kunnen opleiden en begeleiden tot volwaardig stoffeerder / bezorger.

Wij bieden...

Wat mag je verwachten? – Een informele werksfeer met een goed marktconform salaris. – Werken in een klein maar gedreven team. – Een afwisselende baan.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Mocht je interesse hebben en gaan we graag met je in gesprek! Stuur je cv en motivatie naar info@delangeenreek.nl