Bezorging – montage logistiek (Bavel)

Geplaatst op 05 december 2023 09:28
Bedrijfsnaam
Bastiaansen Wonen
Plaatsnaam
Bavel
Contactpersoon
Mark Bastiaansen
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Bastiaansen Wonen in Bavel is al bijna 60 jaar actief als regionaal familiebedrijf. We staan voor complete woninginrichting in het hogere meubelsegment. Artifort, Label, Gelderland, Leolux, Design on Stock, Harvink, Bert Plantagie, Jori en Pode zijn de belangrijke merken waarmee we onze klanten bedienen. PERSOONLIJK is het sleutelwoord binnen ons bedrijf; zowel naar je collega’s als naar onze klantenkring toe. In onze showroom van ruim 3000 m2 vind je naast meubelen ook een slaap- en woningtextielafdeling. Het adviseren van de klant wat leidt tot verkoop, behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij zoeken...

Je bent een enthousiast open persoon. Je bent klantgericht en kan vanuit de klant denken. Je ziet het als een uitdaging om samen met je collega’s te zorgen voor tevreden klanten. Je denkt in kansen en bent in staat in te spelen op onverwachte situaties. Je hebt een flexibele instelling, bent gemotiveerd en representatief; een visitekaartje voor Bastiaansen wonen. Je functioneert als teamplayer; voornamelijk fysieke werkzaamheden behoren tot je taken. Je bent in het bezit van Rijbewijs B. Je bent minimaal 37 uur per week beschikbaar.

Wij bieden...

Een inspirerende en prettige werkomgeving waarin jij samen met je collega’s zorgt voor tevreden klanten. Mooi salaris op basis van het CAO wonen. Gezellig en enthousiast team van vakkundige interieuradviseurs. Voornamelijk fysiek werk met je handen. Een afwisselende en uitdagende baan waarin je regelmatig onderweg bent naar de klant, op veel verschillende plaatsen komt en verschillende klanten ontmoet. Je maakt iedere dag weer iemand anders blij. Je krijgt korting op aankoop van meubelen uit onze showroom.

Hoe kan een sollicitant reageren?
mailen naar: mark@bastiaansenwonen.nl