Bijbaan interieuradviseur (Leerdam)

Geplaatst op 28 juni 2022 14:52
Bedrijfsnaam
By SIDDE
Plaatsnaam
Leerdam
Contactpersoon
Lotte
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

By SIDDE is een online meubelmerk. Het assortiment bestaat uit Scandinavische design banken die we tegen scherpe prijzen aanbieden. Zodra de klant een keuze heeft gemaakt, gaan onze vakmensen aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken iedere bank op bestelling. Binnen 2-3 weken geleverd, rechtstreeks vanaf onze fabriek, gratis bij de klant thuis in Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland.

Wij zoeken...

In september 2022 gaat interieurmerk By SIDDE een nieuwe inspiratie studio openen in Leerdam! Deze studio is een creatief verlengstuk van onze fabriek. Hier beleven de bezoekers de gehele collectie banken, voel je de verschillende sterke stoffen en maak je kennis met duurzame aspecten van ons merk. Op afspraak kunnen mensen de studio van By SIDDE bezoeken. Voor deze inspirerende plek zijn we op zoek naar een enthousiast team van interieur adviseurs! Jij maakt onderdeel uit van ons team van interieuradviseurs en helpt de klant bij het maken een keuze voor een nieuwe bank. Je geeft uitleg over het concept en adviseert bij de kleurkeuze, woonkamerindeling, of elke andere interieurvraag die de klant heeft. Je werkt op vrijdag, zaterdag en/of zondag in de Studio in het mooie centrum van Leerdam. In oktober gaan we deelnemen aan de VT wonen beurs, ook hier kunnen we alle hulp gebruiken. Je profiel · Je bent creatief · Je hebt een commerciële. klantvriendelijke instelling en bent resultaatgericht · Je bent beschikbaar op zaterdag en/of zondag · Je vindt het leuk om mensen te adviseren over een nieuw interieur · Affiniteit met wonen en interieurs is een pre, maar geen vereiste.

Wij bieden...

Wat kan je van ons verwachten? · Dienstverband van 5-20 uur per week · Een fijne werksfeer · Een toeslag op voor werken op zondag · Marktconform salaris.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Via CV en motivatiebrief mailen naar lotte@bysidde.com