Medewerker technische dienst (bijbaan) (Amsterdam/ Rotterdam)

Geplaatst op 11 juli 2023 12:35
Bedrijfsnaam
Hotel Not Hotel
Plaatsnaam
Amsterdam/ Rotterdam
Contactpersoon
Mike van Beek
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Hotel Not Hotel is al vanaf het begin een unieke verschijning in de markt, vanwege het eigenzinnige concept en de samenwerking met diverse kunstenaars en ontwerpers. Zoals de naam al doet vermoeden, is Hotel Not Hotel meer dan alleen een overnachting. Vergeet anonieme hotelgangen en kamernummers; wij doen alles anders om onze gasten een unieke ervaring te geven.

Wij zoeken...

Ben jij thuis de meest handige? Word jij opgeroepen door familie en vrienden als er geklust moet worden? Of ben jij iemand met jarenlange ervaring in de bouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hotel Not Hotel is op zoek naar een klusjesman/vrouw voor beide hotels in Amsterdam en Rotterdam. In jouw rol als Medewerker Technische Dienst ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud, oplossen van storingen en reparaties in beide hotels in Amsterdam en/of Rotterdam.

Wij bieden...

Een uitdagende functie bij een uniek en gedenkwaardig hotelconcept. Veel vrijheid in jouw functie en de mogelijkheid om de functie zelf vorm te geven. Een creatieve omgeving met jonge, vriendelijke en gemotiveerde collega’s En niet te vergeten de leukste personeelsuitjes op de Amsterdamse grachten met alle collega’s van de Hotel Not Hotel groep!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Bel, mail of app naar Mike van Beek, HR Manager, via 06 48 93 86 65 of mike@hotelnothotel.com.