Bijbaan Verkoopmedewerker, Rotterdam Noord (Rotterdam Noord)

Geplaatst op 18 april 2023 10:14
Bedrijfsnaam
Boels Verhuur
Plaatsnaam
Rotterdam Noord
Contactpersoon
Francine McKay
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. Boels Rental is een sterk groeiend bedrijf, met meer dan 750 filialen in 18 Europese landen. Bij Boels Rental werken ruim 7.000 medewerkers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent.

Wij zoeken...

Een parttime medewerker voor ons filiaal in Rotterdam Noord. Adviseren over allerlei (nieuwe) machines doe je graag, goed en veel. De technische branche heeft jouw aandacht nu getrokken. Je bent klantgericht, communicatief vaardig én leergierig. Ook voldoe jij aan de volgende vereiste in je parttime bijbaan als verkoopmedewerker op de zaterdag in Rotterdam Noord. Je bent minimaal op zaterdagochtend van 08.00 uur tot 12.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar. Je wilt in de vakanties extra uren werken. Je bent bereid om een VCA te behalen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden...

Reiskostenvergoeding naar Rotterdam Noord. Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica. Een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting. Uitstekende doorgroeimogelijkheden

Hoe kan een sollicitant reageren?
Direct via de website: https://www.boelsjobs.nl/Vacature-detail/5168/5721007/Bijbaan-Verkoopmedewerker.html