Binnendienst medewerker(ster) (Hazerswoude-Dorp)

Geplaatst op 06 juni 2023 09:28
Bedrijfsnaam
Van Styn Rijnwoude
Plaatsnaam
Hazerswoude-Dorp
Contactpersoon
Jan Ottevanger
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Van Stijn Rijnwoude B.V. is een gezond en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal en FSC gecertificeerd hout. Onze klanten bevinden zich in het hogere segment van de interieurbouw en de luxe jachtinterieurbouw.

Wij zoeken...

Verwerkt offertes & orders. Contact met de klant is hierbij gemoeid Is computervaardig, geïnteresseerd in productie data en je wilt graag alles nauwkeurig administreren Is het aanspreekpunt voor de klanten voor leveringen of bestellingen en je communiceert met zowel de klant, de transporteur als met de interne afdelingen Is collegiaal en kan goed samenwerken in een klein team (familie bedrijf) Is woonachtig in de omgeving Heeft een afgeronde opleiding richting sales, marketing en/of communicatie Recente ervaring als commercieel medewerker binnendienst Heeft een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden...

Een klein, flexibel & enthousiast team waar veel mogelijk is Veel eigen verantwoordelijkheid en moderne hulpmiddelen Ruimte om ervaring en kennis op te doen Op de binnendienst werk je in een flexibel team Een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden Fulltime dienstverband (ma t/m do van 08:00 uur tot 17:00 uur & vr van 08:00 uur tot 15:00uur)

Hoe kan een sollicitant reageren?
Telefonisch, E-mail en via de site