Calculator/inkoper (INTOS)

Geplaatst op 18 augustus 2022 08:55
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
INTOS
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/11/2022
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Wij zijn actief in diverse branches wat ons een financiële stabiele positieve geeft.

Wij zoeken...

Wij zijn op zoek naar een calculator/inkoper. Jij wordt enthousiast van mooie en uitdagende interieurontwerpen en verdiept je graag in hoe je zo’n ontwerp technisch kunt gaan realiseren. Dingen uitpluizen en uitrekenen doe je met veel plezier. Als calculator/inkoper ben jij de meubels die wij maken in je hoofd al aan het bouwen en inkopen! Hiermee sta jij aan de wieg van nieuwe projecten en lever je een belangrijke bijdrage aan een succesvolle start van het project. Tijdens het calculeren leg jij graag intern contact met de projectleiders en werkvoorbereiders voor een optimale samenwerking. Ook ben jij tijdens het inkopen graag in contact met verschillende leveranciers, om zo tot de beste prijs-kwaliteit verhouding te kunnen komen! Wij zoeken iemand met: een aantal jaren relevante werkervaring of een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting; Affiniteit met techniek; Cijfermatig sterk ontwikkeld; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben jij: Goed in staat om dingen jezelf snel eigen te maken en je kan goed doorvragen; Oplossingsgericht en denkt graag in mogelijkheden; Iemand die graag zelfstandig werkt maar ook makkelijk kan schakel met verschillende collega’s; Woonachtig in de Randstad.

Wij bieden...

Centrale en gevarieerde rol in de grootse interieurprojecten die INTOS realiseert; Een fulltime functie (40 uur), maar een parttime functie (32 of 36 uur) is ook goed mogelijk; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering; Je vormt een team van drie samen met onze twee andere inkopers. Er wordt veel samengewerkt met alle projectteams waar je een belangrijke sparringpartner voor bent; Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar, Utrecht en Amersfoort bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://forms.monday.com/forms/e4aae370a42b8a65b88487a93bed0e7b?r=use1