Calculator (junior) (Haarlem)

Geplaatst op 12 december 2022 18:05
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Als junior calculator ben jij de meubels die wij maken in je hoofd al aan het bouwen. Om een offerte uit te kunnen brengen naar de klant is het immers nodig om te weten wat een meubel gaat kosten, welk materiaal we gaan gebruiken en met welke productietechniek deze gemaakt wordt. Jij bijt je dan ook graag vast in een opdracht en vindt het leuk om zaken uit te zoeken en uit te pluizen. Jij wordt enthousiast van mooie interieurs en verdiept je graag in hoe je zo’n ontwerp technisch kunt gaan realiseren. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je hebt intern contact met de werkvoorbereiding en extern bied je ondersteuning in het contact met leveranciers en opdrachtgevers. Binnen deze functie is er alle ruimte en tijd om het vak intern te leren!

Wij zoeken...

Een afgeronde opleiding in een technische richting of een aantal jaren werkervaring in een technisch beroep; Affiniteit met techniek; Handig met cijfers; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben jij: Enthousiast en leergierig ingesteld; Oplossingsgericht en denkt graag in mogelijkheden; Woonachtig in de Randstad.

Wij bieden...

Een rol in de grootse interieurprojecten die INTOS realiseert, waar je ontzettend veel van kunt leren. Je wordt begeleid door ervaren collega’s; Een fulltime functie (40 uur), maar een parttime functie (32 of 36 uur) is ook goed mogelijk; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering; Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://forms.monday.com/forms/e4aae370a42b8a65b88487a93bed0e7b?r=use1