Calculator (Haarlem)

Geplaatst op 20 november 2023 09:05
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals Booking.com, het Rijksmuseum, Rituals, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Schiphol en andere internationale luchthavens. En veelal in samenwerking met (interieur)architecten. Al onze projecten realiseren we met vaste teams. Daardoor werkt continu dezelfde groep collega’s, weliswaar met ondersteuning vanuit INTOS overkoepelende afdelingen, van begin tot eind aan de perfecte projectrealisatie. Als calculator sta jij aan de wieg van nieuwe projecten en lever je een belangrijke bijdrage aan een succesvolle start van het project. Dit vormt de basis voor de rest van het traject waarin het meubel daadwerkelijk gemaakt en geplaatst wordt. Tijdens het calculeren heb jij intern contact met de projectleiders en werkvoorbereiders en extern met leveranciers en opdrachtgevers voor een optimale samenwerking.

Wij zoeken...

Iemand met: Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider of calculator in de interieurbouw; Een afgeronde opleiding in een technische richting; Cijfermatig én technisch inzicht; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pré. Verder ben jij: Goed in staat om dingen snel eigen te maken en je kan goed doorvragen; Oplossingsgericht en denkt graag in mogelijkheden; Iemand die graag zelfstandig werkt, maar ook makkelijk kan schakelen met verschillende collega’s; Woonachtig in de Randstad of omgeving.

Wij bieden...

Centrale en gevarieerde rol in de grote en kleine interieurprojecten die INTOS realiseert; Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Een projectteam bestaat uit 20-25 collega’s en binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd; Een fulltime functie (40 uur), maar een parttime functie (32 of 36 uur) is ook goed mogelijk; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €3.000 – €4.500 op fulltime basis; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp; Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/calculator/