CNC Productiemedewerker (Amsterdam)

Geplaatst op 17 augustus 2022 12:00
Bedrijfsnaam
Mublio
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
David Demper
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/09/2022
Wij zijn....

Bij Mublio maken we prachtige inbouwmeubels bereikbaar voor iedereen. Dit doen we door elk deel van het proces constant slimmer te maken: van ontwerp, tot productie, tot installatie. We zijn een jong bedrijf en groeien hard, en zijn op zoek naar mensen die met even veel energie mee willen groeien.

Wij zoeken...

Doen Je bedient onze CNC-machine, en leert deze optimaliseren en onderhouden. In de tijd dat de machine bezig is, voer je andere werkzaamheden uit, zoals assembleren, schuren, of je werkplek verbeteren. Je denkt mee over mogelijke verbeteringen van product & proces, en spart met het team over mogelijke verbeteringen. Als je van afwisseling houdt, zijn er een boel andere dingen te leren en te doen, bijvoorbeeld: CNC-toolpaths maken in Fusion 360 Kasten bezorgen & installeren Meubels spuiten Liever elke dag in dezelfde flow? Dat kan natuurlijk ook. Kunnen Je bent technisch aangelegd en houdt van machines. Je denkt voordat je doet, zo houd je de machine in topconditie. Je hebt houdt van een energieke omgeving, en hebt zelf energie. Ervaring met CNC is een pre, maar niet noodzakelijk. Je bent 20-40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden...

Groeimogelijkheden en flexibiliteit: we groeien hard, en zien graag dat jij meedenkt en meegroeit. Kijk waar je hart ligt, dan kijken wij wat er mogelijk is. Een goede werksfeer in een jong, klein team. Een inspirerende werkomgeving: we maken hier niet alleen al onze meubels zelf, In onze community haal je je koffie bij de buren van Steans Beans, shop je vintage kleren bij Yesteryears of verdwaal je in de jungle van De Tuinen Van. Een bovengemiddeld nette beloning, afhankelijk van je wensen & ervaring.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Stuur een appje, bel, mail, of loop binnen. Tijdens een kop koffie kijken we of het klikt.