CNC Programmeur / Machinaal Houtbewerker (Aalsmeer)

Geplaatst op 24 augustus 2023 12:26
Bedrijfsnaam
Koninklijke De Vries Scheepsbouw
Plaatsnaam
Aalsmeer
Contactpersoon
Irma Korfage
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Ruim 1800 vakmensen werken in Nederland aan superjachten onder de merknaam Feadship: een naam met wereldallure! Elk jacht (tot wel 120 meter) is custom built, geheel naar de wens van de klant. Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke vakgebied en specialisten en levert vakmanschap. De Vries Groep bestaat uit twee afbouwwerven en een aantal productiebedrijven. Bij Koninklijke de Vries Scheepsbouw, de afbouwwerf in Aalsmeer, zijn wij op zoek naar een CNC Programmeur / Machinaal Houtbewerker. In de functie van CNC Programmeur/Machinaal Houtbewerker verwerk je tekeningen vanuit engineering middels diverse computerprogramma’s tot bestanden voor de CNC opdeelzaag en CNC freesmachine. Je bent goed onderlegd in het lezen en begrijpen van tekeningen en in staat om op basis van de tekening te visualiseren hoe een meubel eruit gaat zien. Je controleert daarnaast het werk van engineering en voorziet de uitdagingen voor de productie. Je denkt en handelt in oplossingen, waardoor onderdelen efficiënt geproduceerd worden. Naast het programmeren van bestanden ben je ook werkzaam als CNC operator en in staat om met verschillende machines de onderdelen voor luxe betimmering en meubilair te maken in onze modern ingerichte machinale. Dit doe je met plaatmateriaal, exclusieve houtsoorten, in massief hout, fineer en HPL. Uiteraard bewaak je de kwaliteit van je werk en zie je toe op orde, netheid, arbo en veiligheid. Je valt onder en rapporteert aan de Voorman Machinale Houtbewerking. Onze interieurafdeling bestaat uit de machinale houtbewerking, de meubelmakerij, de interieur afwerkerij en inbouw aan boord van het jacht. Jij komt te werken binnen de machinale houtbewerking. Het team bestaat uit ca. 11 medewerkers. Samen met jouw collega’s zorg jij dat de tekeningen van engineering worden vertaald naar CNC programma’s voor onderdelen, welke jouw collega’s vervolgens maken en samenstellen tot het gewenste interieuronderdeel.

Wij zoeken...

een afgeronde relevante beroepsopleiding op minimaal mbo niveau 3; ruime ervaring en kennis in het programmeren en bedienen van cnc machines, software om de programma’s te programmeren (2D en 3D), tekeningen lezen en een sterk analytisch denkvermogen; ruime werkervaring als machinaal houtbewerker of (jacht)interieurbouwer en relevante kennis van machinale houtbewerking; je profileert jezelf als zelfstandig, flexibel, praktisch, secuur en verantwoordelijk. Daarnaast heb je goed inzicht in de toe te passen productiemethoden; je kunt geconcentreerd aan je taak werken, maar bent ook in staat te schakelen tussen verschillende opdrachten.

Wij bieden...

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. • een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw; • een informele werksfeer met leuke activiteiten zoals een wekelijkse bootcamp en gezellige events van de personeelsvereniging; • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, je hebt toegang tot de Feadship Academie waar je kunt deelnemen aan opleidingen en trainingen; • pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Elk motorjacht is custom made en kan niet bestaan zonder jouw bijdrage. Er zit dus altijd een stukje van jezelf in. Dat geeft een gevoel van trots. En ook een gevoel van verantwoordelijkheid. Misschien nog wel het belangrijkste dat we je kunnen bieden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je interesse in de vacature? Solliciteer dan via de button op onze website, www.werkenbijfeadship.nl.