CNC (windowmaster) operator / machinaal medewerker (Woerden)

Geplaatst op 28 november 2022 15:03
Bedrijfsnaam
Verweij Houttechniek
Plaatsnaam
Woerden
Contactpersoon
Brenda van der Ploeg
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Al meer dan 135 jaar maken wij houten ramen, deuren, kozijnen en prefab producten op maat. We leveren een totaaloplossing. Vanaf advies en inmeten tot en met bewonerscommunicatie en montage. Alles onder één dak, vanuit één loket. Als gevestigd familiebedrijf doen we dit met een hecht team van medewerkers, in nauwe samenwerking met partners, opdrachtgevers en eindgebruikers.

Wij zoeken...

Wij zoeken voor onze vestiging Woerden een fulltime CNC (WINDOWMASTER) OPERATOR / MACHINAAL MEDEWERKER. Beschik je over kennis en inzicht met betrekking tot CNC (Windowmaster) machines, heb je oog voor kwaliteit en ben je nauwkeurig? Dan zijn wij, als vooruitstrevend en gezellig familiebedrijf, op zoek naar jou! Wat ga je doen? In deze uitdagende functie als CNC (Windowmaster) Operator ben je verantwoordelijk voor de correcte vervaardiging en aanlevering van kozijn-, raam- en/of deuronderdelen. Na het bestuderen van de tekeningen en productiegegevens, weet je de machine volledig zelfstandig in te stellen en de door het bedrijf gestelde kwaliteitseisen te waarborgen. Ook ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig uitvoeren van basisonderhoud aan de machine en het verhelpen van kleine storingen. Tot slot bestaat de mogelijkheid te rouleren tussen verschillende werkplekken binnen onze productie, wat het werk nog afwisselender maakt. Wat breng je mee? • Werk- en denkniveau mbo-3 of een passende technische (voor)opleiding. • Affiniteit met de timmerindustrie. • Ervaring met CNC (Windowmaster) machines is mooi, maar geen vereiste. • Indien tijdelijk noodzakelijk, bereidheid tot het werken van verlegde arbeidstijden (bijv. van 13.00 tot 22.00 uur). • Een collegiale en enthousiaste werkhouding en nauwkeurige werkwijze.

Wij bieden...

Wat levert het je op? Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris: • Een afwisselende baan binnen een moderne productieomgeving. • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. • Gezellige collega’s in een informele en collegiale werksfeer. • Werken met een mix van jonge mensen en mensen die al vele jaren aan Verweij verbonden zijn. • Een uitgebreid inwerkprogramma. Allemaal binnen een moderne, innovatieve en maatschappelijk verantwoorde omgeving.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Meer info kan ingewonnen worden bij Paul Maarleveld, onze productiemanager, via telefoonnummer 0348 - 688282. Solliciteren kan via de website waar onder het kopje 'werken bij' een link staat die gevolgd kan worden. Lukt dit niet? Dan graag een cv met toelichting naar brenda@verweij-ht.nl.