Commercieel Medewerker Binnendienst (Waalwijk)

Geplaatst op 15 november 2022 13:51
Bedrijfsnaam
Dami Interior
Plaatsnaam
Waalwijk
Contactpersoon
Liesbeth Römer
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

DAMI Luxury Interior & DMLXRY is een frisse en jonge startup organisatie en actief op de Nederlandse markt sinds 2019. DAMI focust zich op high end interior. Onze artikelen worden in eigen beheer in Nederland ontworpen, geproduceerd en internationaal verkocht. Het product is uniek, exclusief en weet elke ruimte naar de juiste klasse te tillen. DAMI is gevestigd in een prachtig nieuwbouw kantoor in Waalwijk met zeer exclusieve inrichting en uitstraling.

Wij zoeken...

DAMI groeit hard en wij zoeken een zelfstandige en ervaren Commercieel Medewerker Binnendienst die met ons mee kan groeien. Je maakt graag onderdeel uit van een klein en enthousiast team waarin je helpt met het aanmaken van nieuwe offertes voor klanten en de nieuwe orders verwerkt in ons systeem. Klantencontact en lichte administratieve taken zijn bij jou in goede handen! En als je het maken van 3D ontwerpen onder de knie hebt , krijg je van ons de ruimte om daarmee ons Sales Team te ondersteunen. Kortom, je bent een persoon die daar waar nodig bijspringt op andere vlakken om het succes van DAMI verder uit te bouwen. Wat ga je doen? Je gaat brochures en samples bestellen waarmee je sample boxen voor klanten in orde maakt en verstuurt. Je onderhoudt contact met klanten over bestellingen en je houdt de algemene mailbox bij zodat klanten en leveranciers snel een goede reactie ontvangen. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de orderbevestigingen, voorraadbeheer en facturatie. Je hebt affiniteit met Pinterest en vindt het leuk om Dami in de picture te zetten. Jouw profiel: Je bent een sprankelende persoonlijkheid met gevoel voor stijl;/li> Je bent een commercieel talent die haar/zijn werkzaamheden goed op orde heeft; Je krijgt energie van het contact met klanten en leveranciers; Je beschikt over een MBO-4/HBO werk/denkniveau; Heb je ervaring in een soortgelijke functie? Super welkom! Je pakt taken graag snel en nauwkeurig op; Ben je bekend met tekenprogramma’s zoals Sketchup en V-Ray? Geweldig! Wij vinden het fijn als je al eerder gewerkt hebt met Exact Online; Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden (Word, Excel, etc.); Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden...

Kansen om je loopbaan te ontwikkelen in een snel groeiende organisatie, een moderne werkplek in ons nieuwbouw kantoor in Waalwijk, gratis toegang tot onze eigen interne sportschool, intern bedrijfsrestaurant, marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en je maakt onderdeel uit van een leuke club collega’s. Als familiebedrijf zorgen we goed voor elkaar; we compenseren de kosten voor gas/stroom met een netto toeslag en je kunt extra verlof verdienen als je niet ziek bent. Wil je op de fiets naar je werk komen? Wij hebben een prima FietsPlan waarvan je gebruik kunt maken.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Interesse? Solliciteer dan door een korte motivatie en cv te mailen naar: work@damiinterior.com