Commercieel medewerker binnendienst (Purmerend)

Geplaatst op 12 april 2023 17:30
Bedrijfsnaam
Voortman kantoormeubelen
Plaatsnaam
Purmerend
Contactpersoon
Mick Wiskamp
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Voortman kantoormeubelen is een familiebedrijf gevestigd in Purmerend en een begrip in haar branche. In nauwe samenwerking met onze dealers en leveranciers realiseren wij door inzet van onze gebundelde expertise op maat gesneden oplossingen voor de inrichting van uw werkomgeving. Wij doen dit met onder eigen merk ontwikkelde en geproduceerde meubelen, met een verregaande keuze in uitvoering en afwerking. Ons specialisme is herkenbaar in de hoogwaardige kwaliteit en het duurzame karakter van onze producten en de vlekkeloze uitvoering van elke opdracht.

Wij zoeken...

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een binnendienst medewerker (24-40uur), die op enthousiaste en professionele wijze een commerciële bijdrage levert aan de organisatie. Word jij enthousiast van een echte commerciële binnendienst functie in combinatie met techniek, dan zoeken wij jou!

Wij bieden...

Een meer dan marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, een uitdagende werkomgeving met mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling, een team van leuke collega’s

Hoe kan een sollicitant reageren?
Graag telefonisch of per e-mail