Commercieel medewerker Buitendienst / Fulltime (Dronten)

Geplaatst op 16 mei 2023 11:10
Bedrijfsnaam
Fabriek van Palty Producten B.V.
Plaatsnaam
Dronten
Contactpersoon
Dhr. Arie Hulleman
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Palty is een familiebedrijf in Dronten. Wij richten ons al meer dan 70 jaar op de meubel industrie. Naast het produceren, handelen wij in materialen ten behoeve van de (zit)meubel en bedden industrie. Wij werken klantgericht met flexibiliteit, de beste kwaliteit en de juiste prijs. Onze kracht en toegevoegde waarde is het goed advies kunnen geven en aanbieden van ons uitgebreide assortiment. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een volwaardig internationaal bedrijf zijn.

Wij zoeken...

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime commerciële buitendienst medewerker voor de regio midden/oost Nederland waarbij de focus ligt op iemand die daadkrachtig is en goed kan overtuigen. In de verkoop kan initiëren met verbeteringen, met als doel aan het einde van de dag tevreden klanten te hebben en het verwezenlijken van de omzet- en marge groei.

Wij bieden...

Wat kan je van ons verwachten? * Je wordt onderdeel van een professionele organisatie waarbij menselijk contact en teamverband belangrijk zijn * Mogelijkheid om jezelf te ontplooien en opleidingen te volgen. * Ondersteuning van enthousiaste binnendienstmedewerkers en een fieldtrainer * Breed pakket aan innovatieve producten * Uitstekende arbeidsvoorwaarden met bonus en pensioenregeling * Een auto, laptop en smartphone

Hoe kan een sollicitant reageren?
Telefonisch en via E-mail