Commercieel Technisch Adviseur (Hoogezand)

Geplaatst op 13 februari 2023 14:20
Bedrijfsnaam
Harryvan
Plaatsnaam
Hoogezand
Contactpersoon
Collin Hamming
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Harryvan vertaalt plannen en ontwerpen in perfect uitgevoerde projecten. Interieurbouw of fijn timmerwerk? We weten als geen ander hoe we een ontwerp – hoe uitdagend ook – kunnen uitwerken. We zijn makers, geen ontwerpers, en bemoeien ons dus niet met het werk van de architect.

Wij zoeken...

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een commercieel technisch adviseur. De (interieur)bouw is voor jou geen onbekende branche. De afgelopen jaren heb je relevante werkervaring opgedaan bij een (interieur)bouw gerelateerd bedrijf. In je rol als commercieel technisch adviseur ben jij een belangrijke schakel in het beginstadium van ieder project. Jij draagt zorg voor het opstellen van een maatwerk offerte op basis van de door de opdrachtgever verstrekte bouwkundige informatie. Om je werk goed te kunnen doen ben je bouwkundig en financieel goed onderlegd, volg je samen met je collega’s ontwikkelingen in de markt en onderhoud je contact met leveranciers. Je bent een enthousiast, proactief persoon die de verwachtingen van onze opdrachtgevers graag overtreft. Indien gewenst ga je op locatiebezoek of nodig je een opdrachtgever op kantoor uit om alleen of samen met de commercieel directeur over de aanvraag te sparren. Je denkt mee en schroomt niet om mogelijke (duurzame) alternatieven aan te dragen. Opdrachtgevers zien jou als een professionele en vooruitstrevende gesprekspartner. Als een project opdracht wordt, zorg jij voor een goede overdracht naar de collega’s die voor de uitvoering verantwoordelijk zijn. Je moet dus ook goed kunnen samenwerken. Als commercieel technisch adviseur maak je deel uit van ons verkoopteam. Jij bent een teamplayer die ook heel goed zelfstandig kan werken.

Wij bieden...

passend salaris op basis van kennis en werkervaring; afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch team met ruimte voor eigen initiatieven; de mogelijkheid om te werken met klanten uit de ‘Champions League’; prettige, collegiale en informele werksfeer;

Hoe kan een sollicitant reageren?
Laten we eerst met elkaar bellen om even te sparren over de vacature. Jij kunt ons de nodige vragen stellen en wij kunnen je inhoudelijk meer vertellen over de vacature. Als je belt, kun je vragen naar Collin Hamming. Collin is bereikbaar op telefoonnummer 0598 – 42 27 00.