Commercieel verkoopadviseur (Hulst)

Geplaatst op 06 maart 2023 11:22
Wij zijn....

Van de mooiste design banken tot prachtige wollen karpetten: bij Morres verkoop je kwaliteit! Bij Morres in Hulst zijn we opzoek naar een enthousiaste verkoper. In deze functie is het mogelijk om zowel parttime als fulltime te werken. In jouw toekomstige Morres winkel in Hulst werken meer dan 150 collega’s, die met elkaar omgaan alsof ze familie zijn. De werksfeer is erg goed. Of zoals jouw toekomstige collega’s dit beschrijven: “Wij werken elke dag vol passie en enthousiasme om de klant een ultieme klantbeleving te geven.”.

Wij zoeken...

Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature van verkoopadviseur? Neem bijvoorbeeld jouw commerciële instelling en jouw communicatieve vaardigheden. Ook heb je in huis: mbo werk en denkniveau – liefst de richting van commercie, detailhandel of horeca; ervaring in een klantgerichte omgeving. Bijvoorbeeld als horeca medewerker of als verkoper; de bereidheid om ook in de weekenden en op feestdagen te werken.

Wij bieden...

Morressers werken elke dag met passie en plezier om klanten te inspireren bij het aankopen van hun nieuwe interieur. Als verkoopadviseur weet jij precies op de behoefte van de klant in te spelen en streef jij naar het beste resultaat. Heb je ervaring als bijvoorbeeld horecamedewerker maar wil je graag de commerciële wereld betreden? Wij leiden jou op!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Door te solliciteren via: https://cutt.ly/V8d7QO2