Constructietekenaar / Werkvoorbereider Klim- en Adventureparken (Weesp)

Geplaatst op 15 februari 2022 13:29
Bedrijfsnaam
Van Riswick BV
Plaatsnaam
Weesp
Contactpersoon
Mandy Chin-Sie-Jen / Alexander van Riswick
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
14/03/2022
Wij zijn....

Van Riswick BV is marktleider op het gebied van ontwerpen en bouwen van unieke indoor en outdoor adventure parken in Nederland en daarbuiten. Onze ontwerpen bestaan uit robuuste Douglashouten- en staalconstructies. Wij leveren maatwerk, zo ontwerpen wij bijvoorbeeld compacte klimparken, maar ook complete parken die uit verschillende adventure producten bestaan welke allemaal bij ons in de werkplaats worden gemaakt. Denk hierbij aan klimtorens, klim-elementen voor klimparcoursen, klimwanden, boulderwanden, zip lines, hangbruggen, boomhutten, speeltoestellen e.d. Naast het ontwerpen en bouwen van adventure parken zijn wij ook een serviceorganisatie die zich bezighoudt met het uitvoeren van technische inspecties, keuringen en onderhoud van klim objecten. Van Riswick BV is een dynamisch en groeiend bedrijf, ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Constructietekenaar / Werkvoorbereider.

Wij zoeken...

Een Constructietekenaar / Werkvoorbereider met liefde voor het ambacht van houtbewerking/staal en gevoel voor het werken met 3D CAD/CAM software. Je beheert de planning met je collega’s en zzp’ers alsof het je tweede natuur is, indien nodig bezoek je zelfstandig de projectlocatie(s). Je bent in bezit van een rijbewijs en de Engelse taal is voor jou geen probleem. Je bent avontuurlijk ingesteld en bent bereid om voor je werk naar het buitenland te reizen. Ben jij die enthousiaste werkvoorbereider met oog voor detail waar wij naar op zoek zijn? Dan maken we graag kennis met je! Nog weinig of geen ervaring met 3D software? Ook dan maken we graag kennis met je. Als je past binnen ons gepassioneerde team dan maken wij een echte constructie-specialist van je!

Wij bieden...

Een goed salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden; Een goede pensioenvoorziening; Fulltime werk; Uitzicht op een vaste aanstelling; Een team met leuke en gemotiveerde collega’s!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Ben je geïnteresseerd in een functie als Constructie Tekenaar / Werkvoorbereider bij het avontuurlijkste bouwbedrijf van Nederland? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@van-riswick.eu t.a.v. A. van Riswick.