CREATIEVE WINKELMEDEWERKER MET PASSIE VOOR INTERIEUR M / V (Haarlem)

Geplaatst op 10 oktober 2023 13:11
Bedrijfsnaam
Vivere Wonen
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
E van Gennip
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Vivere Wonen, net buiten het centrum van Haarlem, is een interieurwinkel met alles om een woning naar de wensen van de klant aan te kleden.

Wij zoeken...

Wat ga je doen (deze taken zul je al werkend leren) Met klanten meedenken en advies verlenen over ons assortiment Geven van interieur en kleuradvies Moodboards maken en plattegronden intekenen Diverse soorten verf verkopen en kleurenmengen Offertes uitwerken en bestellingen plaatsen Telefonisch en per mail contact met klanten en leveranciers Plaats en inmeet afspraken maken voor de monteurs Wat vragen wij van jou Je kunt goed zelfstandig werken Je bent sociaal, communicatief vaardig Je wordt enthousiast van het adviseren en helpen van klanten Je bent parttime (18 – 24 uur) of full time (38 uur) beschikbaar Een goede beheersing van de Nederlandse taal Minimaal MBO werk- en denkniveau

Wij bieden...

Een creatieve werkomgeving met veel ruimte voor jouw inbreng en ideeën. veel uitdaging en verantwoordelijkheid met afwisselende werkzaamheden in een veelzijdige functie. Mogelijkheden om een opleiding te volgen op kosten van de zaak. We zijn een klein team waardoor je veel meedenkt en we samen gaan voor succes!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Lijkt het je wat? Stuur dan vandaag nog jouw motivatie en je CV naar info@vivere-wonen.nl. Bellen (023-2026523) of langskomen in de winkel mag ook, welkom! Wij horen graag van je.