Decorbouwer/Timmerman (-vrouw) (Utrecht)

Geplaatst op 20 maart 2023 14:25
Bedrijfsnaam
TE LEUK EVENTDESIGN
Plaatsnaam
Utrecht
Contactpersoon
Esther Somnaikubun
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Ons team wordt blij van creëren, we zijn gewend om hard te werken en wij gaan altijd voor het mooiste en allerbeste resultaat. Vanuit onze werkplaats in Soest maken wij al een aantal jaren zelf alle meubels, winkelinterieur, toffe decors, en hippe standbouw. We hebben al ons materiaal zelf in huis (jazeker, alles!), en hebben we het niet? 
Dan maken we het en misschien met jou wel!

Wij zoeken...

Als Decorbouwer/timmerman(-vrouw) ben je verantwoordelijk voor de productie van decor en props voor events en weddings. In jouw team ben jij verantwoordelijk voor de pre-productie, de productie zelf en de afwerking van decor- elementen. Wij zoeken iemand met sterke communicatieve vaardigheden, de juiste discipline en een fijne sociale toon. Je neemt initiatief en kunt goed vooruit denken. Je houdt van een dynamische wereld en vindt het te gek om samen met jouw team te gaan voor het beste resultaat. Je bent een teamplayer (team werkplaats is 3-5 personen), houdt van gezelligheid op de werkvloer en hebt plezier in je vak! Je leert gauw van collega’s en je houdt ervan kwaliteit te leveren.

Wij bieden...

Een toffe baan van 32-40 uur per week in een gezellig team!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Stuur dan nu je CV en motivatie voor 23 maart naar Esther zodat jij ons team compleet kan maken. Je bereikt ons via: sollicitatie@teleukeventdesign.nl 035-6227997