Freelance meubelmaker en of timmervrouw/-man/x (Amsterdam)

Geplaatst op 12 juli 2022 13:28
Bedrijfsnaam
Fiction Factory
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Josephine Molkenboer en/ of Mark Vrolijk
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
14/08/2022
Wij zijn....

Fiction Factory bestaat 30 jaar. Van een tweemanszaak met één schroefmachine en decoupeerzaag zijn we uitgegroeid tot een professioneel en goed geoutilleerd bouwatelier. Hier werken ruim veertig man in vaste dienst. Evenveel freelancers schakelen we in voor bijzondere projecten. Fiction Factory maakt wat je maar kunt bedenken: tentoonstellingen, winkelinterieurs, kantoren en restaurants, maar ook ingewikkelde one off-producties en stands. Deze maken wij in opdracht van architecten en ontwerpers. Daarnaast maken we in onze werkplaats in Amsterdam meubels waar we in geloven, en een uniek, verplaatsbaar huis, het Wikkelhuis. We hebben de ambitie om dit alles zo duurzaam mogelijk te doen en ontwikkelen ons momenteel sterk in duurzame en circulaire projecten.

Wij zoeken...

Wij zoeken freelancers die deze zomer de handen uit de mouwen willen steken. Wij verwachten van je dat je vakkundig bent, zelfstandig, maar ook in teamverband kunt werken, zowel in onze werkplaats als op locatie in binnen- en buitenland. We zoeken een man / vrouw / x die affiniteit heeft met het soort projecten dat wij doen (die kun je op onze site bekijken).

Wij bieden...

Een werkomgeving waar projecten van a tot z worden gerealiseerd. Een plek waar oog is voor duurzaamheid en samenwerking. Waar het gereedschap goed geregeld is, net zoals de vegetarische lunch die, soms warm, soms koud, voor iedereen verzorgd wordt.

Hoe kan een sollicitant reageren?
mail je CV met motivatie naar werken@fictionfactory.nl