Handyman (Amsterdam )

Geplaatst op 15 november 2022 14:10
Bedrijfsnaam
Stichting Mediamatic
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Sacha Aleksandar Knezevic
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Mediamatic is een kunstcentrum dat zich richt op nieuwe ontwikkelingen in de kunst, biologie en wetenschap. Door middel van kunstprojecten, lezingen en workshops brengen we ideeën uit de wetenschap en kunst samen. In ons programma dagen we de zintuigen uit en nemen de perceptie van voedsel, afval en onconventionele materialen onder handen. Op deze manier ondersteunen we ontwikkelingen in de bio-art en dragen we actief bij aan een circulaire economie. Mediamatic heeft ook een restaurant waar thema’s uit het programma vertaald worden naar lekker (vegan)eten.

Wij zoeken...

Als handige klusser ben je multifunctioneel inzetbaar. Je begeleidt een verscheidenheid aan projecten op technisch vlak en draagt zorg voor het onderhouden van het pand. Profiel: overzicht kunnen houden en prioriteiten kunnen stellen; aantoonbare en relevante ervaring; houdt van aanpakken; wacht niet af maar gaat ook niet zonder overleg aan de slag; technisch inzicht; affiniteit met de activiteiten en cultuur van de organisatie; een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen; goede beheersing van de Nederlandse taal; flexibel inzetbaar, eventueel ook in avonden/weekenden.

Wij bieden...

Wij bieden een inspirerende werkplek in het centrum van Amsterdam. Je komt te werken bij een culturele instelling waar geen twee dagen hetzelfde zijn en je zult samenwerken met een internationaal team van jonge makers en doeners.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Stuur een korte brief met CV naar werk@mediamatic.net o.v.v. ‘Sollicitatie handyman’. Alle bijlages meesturen als PDF. Voor meer informatie kun je mailen naar werk@mediamatic.net of bellen naar 020 638 99 01.