High-end interieurbouwer gezocht! (Wognum)

Geplaatst op 12 december 2022 18:07
Bedrijfsnaam
Dexter Interieur
Plaatsnaam
Wognum
Contactpersoon
B.J. Berkhout
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Dexter Interieur is in 2007 opgericht en geboren vanuit passie voor het vak van interieurbouw. Sinds 2020 ontwerpen wij ook. Dit maakt onze interieurs exclusiever en wij kunnen nog meer maatwerk leveren aan onze opdrachtgevers! Bij Dexter Interieur werken wij met een kleinschalig team van jonge en energieke medewerkers. Onze interieurs maken wij voor luxe woonhuizen en appartementen in voornamelijk Noord-Holland. Wij richten ons op het hogere marktsegment. Wij werken vanuit ons werkplaats in Wognum (NH). Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door ondernemendheid en een nuchtere aanpak. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Wij bruisen van creativiteit en energie!

Wij zoeken...

Het merendeel van jouw tijd ben je aan het werk in onze werkplaats in Wognum. Daar maak de prachtige interieurs met de moderne machines zoals een CNC boor-/freesmachine. Ook ambacht komt om te hoek kijken. Ook zal je regelmatig, samen met collega’s, te vinden zijn op een projectlocatie, waar de interieurs gemonteerd worden. Loop je tijdens je werk tegen onvoorziene situaties aan, dan handel jij oplossingsgericht en ben je stressbestendig. Je aarzelt niet om gemaakte fouten te erkennen en beschikt over een groot lerend vermogen. Je bent energiek en hebt zin om toffe dingen te maken!

Wij bieden...

Wij bieden een enthousiast team met gedreven medewerkers en een informele bedrijfscultuur. ‘s Morgens starten we samen op en ’s middags lunchen we gezamenlijk. Regelmatig houden wij borrels of geven we een feestje. Betreft een functie voor 40 uur per week. Salaris in overleg, afhankelijk van kennis en ervaring. .

Hoe kan een sollicitant reageren?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@dexterinterieur.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel dan met Benjamin Berkhout via 06-22631306 of ons algemene telefoonnummer 0229-575190.