Inmeter (Woerden)

Geplaatst op 10 januari 2023 10:13
Bedrijfsnaam
Verweij Houttechniek
Plaatsnaam
Woerden
Contactpersoon
Brenda van der Ploeg
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Wie zijn wij? Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de vastgoedonderhoudsbranche. Al meer dan 135 jaar maken wij houten ramen, deuren, kozijnen en prefab producten op maat. We leveren een totaaloplossing. Vanaf advies en inmeten tot en met bewonerscommunicatie en montage. Alles onder één dak, vanuit één loket. Als gevestigd familiebedrijf doen we dit met een hecht team van medewerkers, in nauwe samenwerking met partners, opdrachtgevers en eindgebruikers.

Wij zoeken...

Wij zoeken voor onze vestiging Woerden een fulltime INMETER Heb je bouwkundig inzicht, werk je graag buiten de deur en ga je graag met mensen om? Dan zijn wij, als vooruitstrevend en gezellig familiebedrijf, op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als Inmeter ga je op pad om maten op te nemen van de te vervangen ramen, deuren en/of kozijnen. Je komt hiervoor op bouwplaatsen, maar ook bij mensen thuis over de vloer. Eén à twee keer per week ben je op de zaak in Woerden om je bevindingen door te nemen met de betrokken werkvoorbereiders en calculatoren. Je maakt onderdeel uit van een klein team van inmeters en een planner. Het werkgebied vanuit onze vestiging in Woerden beslaat het grootste gedeelte van Nederland, maar is opgedeeld in regio’s tussen jou en je collega-inmeters. Wat breng je mee? • Bouwkundig inzicht en affiniteit met houten gevelelementen. • Je bent secuur en beschikt over goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding. • Je kunt zelfstandig en oplossingsgericht werken. • MBO-4 werk- en denkniveau.

Wij bieden...

Wat levert het je op? Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris: • Een betrokken werkgever binnen een zeer platte organisatie, met veel oog voor het welzijn van de medewerkers. • Een auto, tablet, telefoon en laptop van de zaak. • Gezellige collega’s in een informele en collegiale werksfeer. • Een uitgebreid inwerkprogramma en volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Allemaal binnen een moderne, innovatieve en maatschappelijk verantwoorde omgeving.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb jij het in je om deze uitdaging aan te gaan en sta jij te trappelen om te beginnen? Neem dan contact op met Brenda via brenda@verweij-ht.nl of via de solliciteer button op onze website.