INTERIEURADVISEUR (14/21u p.w) (Breestoep 6, Spijkenisse)

Geplaatst op 10 maart 2022 17:17
Bedrijfsnaam
Femme des Fleurs
Plaatsnaam
Breestoep 6, Spijkenisse
Contactpersoon
Asja Geertruida
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

Femme des Fleurs is een unieke woonwinkel midden in het centrum van Spijkenisse. Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende unieke accessoires en bieden veel bekende maar ook onbekende merken aan in onze winkel.

Wij zoeken...

Voor onze winkel zoeken wij een gedreven interieuradviseur, die passie heeft voor het vak en klanten van A tot Z kan begeleiden in het vertalen van al hun wensen. Wij verwachten dat je – zodra je de deuren van de winkel hebt opengezet – staat te springen om nieuwe klanten in de winkel. Je geeft klanten een warm welkom, legt ze in de watten en biedt ze een luisterend oor. Elke klant is uniek; jij denkt graag met ze mee om te zorgen dat ze thuis kunnen genieten van een mooi interieur. Wanneer de klant een foto van hun huidige interieur laat zien, weet jij precies wat er ontbreekt en welke kleur, materiaal en type items bij hun zou passen. De mogelijkheden zijn soms eindeloos, en jij dient een anker te zijn voor jouw klant. Jullie bekijken geduldig de mogelijkheden en komen samen tot een gepersonaliseerd advies. Je hebt ervaring in een winkel, snapt wanneer je een klant even met rust moet laten en wanneer een kopje koffie op z’n plaats is. Ook als een klant tussendoor belt met een vraag of klacht, sta je die graag te woord. Je bent het visitekaartje van Femme des Fleurs en bent pas tevreden als de klant met een glimlach de winkel uitgaat.

Wij bieden...

• Een inspirerende werkomgeving met mooie en unieke woonproducten. • Gezellige en open sfeer met veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit • Samenwerken met ervaren collega’s uit de interieur- en retail wereld. • En ook nog een aantrekkelijk salaris.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Zie jij deze leuke vacature wel zitten? Stuur je motivatie en CV naar fdfconceptstore@gmail.com of laat jouw CV achter in de winkel. Voor meer informatie omtrent de functie kun je terecht bij Asja Geertruida (06-34154515)