Interieuradviseur (Breda)

Geplaatst op 28 november 2022 15:02
Bedrijfsnaam
Wout Monseurs BV
Plaatsnaam
Breda
Contactpersoon
Johan Suijkerbuijk
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Wout Monseurs BV is al ruim 60 jaar een gevestigde naam op het gebied van o.a. projectinrichting. Wij beschikken over een onlangs compleet vernieuwde showroom waar we dagelijks onze relaties ontvangen. Je werkt in een compact team en dat zorgt voor een gezellige en dynamische werkomgeving.

Wij zoeken...

Ben je die energieke en creatieve persoon die enthousiast wordt van het maken van interieur voorstellen op maat voor onze bedrijfsmatige klanten? En kan je de specifieke wensen omzetten naar concrete ontwerpen in samenwerking met je collega’s ? Werk je graag in een team aan een grote diversiteit van klanten die werkzaam zijn in allerlei branches, waarbij jouw voorstel het verschil kan maken?

Wij bieden...

Een afwisselende, verantwoordelijke en dynamische functie in een prettige en moderne compacte organisatie met gezellige collega’s! Marktconform startsalaris met diverse doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De mogelijkheid om je door scholing en training verder te ontwikkelen.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Voel je je aangesproken door deze vacature ? Solliciteer dan snel op deze functie door je uitgebreide motivatie en c.v. ( met foto ) te sturen t.a.v. Johan Suijkerbuijk. E-mail: johan@monseurs.com of bel 076-5200020