Interieurbouw / meubelmaker (Roosendaal)

Geplaatst op 10 maart 2022 17:19
Bedrijfsnaam
GK Creations
Plaatsnaam
Roosendaal
Contactpersoon
Didier Bruijnincx
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

GK Creations is een interieurbouwer uit Roosendaal met klanten in diverse branches. In onze werkplaats beschikken wij over een geavanceerd machinepark en maken wij interieurs op maat voor zowel de zakelijke, als de particuliere klant. Daarnaast zijn wij actief als toeleverancier aan bedrijven in de interieurbouw, projectinrichting en meubelindustrie. Met onze vaste kern van zes medewerkers, zijn we flexibel en in staat projecten in korte tijd op te leveren. Op structurele basis werken er bij ons meerdere stagiaires. We vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring in te zetten om de medewerkers van de toekomst op te leiden. Uiteraard beschikken wij ook over een buitendienst die de door ons gemaakte interieurs installeert.

Wij zoeken...

Als interieurbouwer ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het vervaardigen van maatwerkinterieurs of onderdelen. Gezien de diversiteit aan klanten, branches en ons geavanceerde machinepark, zijn de werkzaamheden zeer afwisselend. Voor een particuliere klant maak je bijvoorbeeld een keuken, tv-meubel, badkamermeubel of kastenwand. Voor een zakelijke klant maak je bijvoorbeeld een garderobe, pantry, bar, podium of tribune. Aanvullende werkzaamheden zijn het maken van displays, kunststofmachine onderdelen of ander zaag- en plakwerk.

Wij bieden...

We bieden je een fulltime dienstverband aan binnen een jonge en groeiende organisatie. Verder bieden we: – Een dynamische werkomgeving met veel afwisselende projecten – Ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief – Een hecht team met enthousiaste collega’s

Hoe kan een sollicitant reageren?
via mail of telefoon