interieurbouwer (Etten-Leur )

Geplaatst op 17 mei 2022 12:50
Bedrijfsnaam
Sundert
Plaatsnaam
Etten-Leur
Contactpersoon
Robert van Sundert
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

Sundert bestaat uit twee onderdelen; de timmerfabriek en de interieurbouw. Deze vacature is voor de interieurbouw. Het huidige team interieurbouwers bestaat uit drie personen en met regelmaat een stagiaire. We vinden persoonlijke ontwikkeling namelijk belangrijk en geven graag het ambacht door aan de volgende generatie. We hebben erg veel passie voor het vak. Ons klantenbestand is zeer divers en onze opdrachten daardoor ook. Geen dag is hetzelfde en dat maakt ons werk zo tof. Mocht je meer willen weten, kijk dan vooral even op onze website: www.sundert.nl.

Wij zoeken...

Wij zijn op zoek naar een beginnend interieurbouwer die productietekeningen kan lezen, z’n hand niet omdraait voor zaag- en freeswerk en oog heeft voor kwaliteit. Je bent een leergierig, nauwkeurig persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ben jij de juiste kandidaat die wij zoeken? Dan maak je de dromen van onze klanten waar. We hebben een ruime werkplaats en een gezellig team. Je maakt het product, maar gaat deze ook mee plaatsen op locatie, zodat je het project van begin tot eind meemaakt.

Wij bieden...

We bieden een marktconform salaris met uitzicht op een vast contract. Je werkt samen met een gedreven team waar gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Ben je enthousiast geworden? Bel dan 0620910914 of mail naar robert@sundert.nl.