Interieurbouwer buitendienst (Rotterdam)

Geplaatst op 05 september 2022 14:47
Bedrijfsnaam
NOCTUM
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Maya Rettelbach
Email
Telefoonnummer
Sluitingsdatum solliciteren?
30/09/2022
Wij zijn....

NOCTUM is gespecialiseerd in zorgvuldig samengesteld interieurdesign met een focus op exclusieve Italiaanse high-end merken die elkaar aanvullen en synergie geven in de persoonlijke expressie van een ruimte. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de verhalen van de opdrachtgevers en zijn hier volledig op afgestemd. Comfort staat niet alleen voorop bij het resultaat, maar ook bij het ontwerp en de realisatie van het project.

Wij zoeken...

Wij zijn op zoek naar een jonge professionele interieurbouwer met oog voor detail en kwaliteit. Je hebt ervaring in het vak om met een gerust hart meubelen op maat te monteren. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Naast accuratesse is het ook belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt omdat je je werkzaamheden grotendeels zelfstandig zult uitvoeren. Onze projecten komen door heel Nederland samen, dus een rijbewijs is vereist. Je hebt onder andere ervaring in: – Werken vanuit technische tekeningen; – Controle vlakheid, kwaliteit en afmetingen (in cm en mm); – Het monteren, installeren en inrichten van huizen of villa’s; – Het monteren van meubels, waaronder tafels, kasten, stoelen, tv-meubels en balies; – Verwerken van vele soorten metaal, aluminium, glas, kunststof en hout; – Hand-, kracht- en CNC-apparatuur bedienen om een verscheidenheid aan materialen te verwerken; Daarnaast ben je: – Comfortabel met flexibele werktijden; – Betrouwbaar en blijf bij de taak totdat deze is voltooid; – Zelfstandig en leergierig; – In het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wij bieden...

Een direct contract met het bedrijf; Professionele groei; Projectmatige opdrachten; Een goed en marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring; Introductie tot de high-end markt.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Mocht je interesse hebben in deze functie, dan ontvangen wij graag je persoonsgegevens, bij voorkeur per e-mail: via office@noctum.nl. We kijken ernaar uit van u te horen.