Interieurbouwer (buitendienst) (Westzaan)

Geplaatst op 08 juli 2022 16:12
Bedrijfsnaam
THE EYDEN BERG
Plaatsnaam
Westzaan
Contactpersoon
Laura Rauwerda
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. THE EYDEN BERG is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is. Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen. We kunnen van winkels verhalen maken. We maken ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken. En dat ga jij als Interieurbouwer in de praktijk brengen. Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.

Wij zoeken...

Ben jij een echte interieurbouwer in hart en nieren? Vind jij het leuk om te werken voor grote retail merken en zie jij het helemaal zitten om elke dag weer een nieuwe etalage, pop-up of display in voornamelijk Nederlandse winkels te plaatsen? Dan zijn we op zoek naar jou! Als interieurbouwer ben je onderdeel van het installatieteam en ben je samen verantwoordelijk voor alle installaties van THE EYDEN BERG. Jij zorgt er samen met je team voor dat onze super gave retailprojecten tot leven komen op locatie. Teamwork is key word, de ene keer werk je mee aan een installatie, de andere keer stuur je het project op locatie aan. Lekker veel verantwoordelijkheid dus. Je houdt van dingen maken en installeren. Je weet dan ook van aanpakken. Met jouw twee rechterhanden zorg je ervoor dat alles met oog voor detail wordt geïnstalleerd. Door je klantvriendelijkheid laat jij de klant achter met een big smile. Een krappe deadline is voor jou een uitdaging. Weekendje meepakken of een avond doorpakken, no problem. Ook kun je zomaar in het vliegtuig zitten om met jouw team een project te installeren in Milaan. Samengevat een super toffe afwisselende job!

Wij bieden...

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en op z’n tijd een mooi feest. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

Hoe kan een sollicitant reageren?
career@eydenberg.com