Interieurbouwer / Inrichter / Buitendienstmontagemedewerker (Tholen)

Geplaatst op 03 oktober 2023 12:22
Bedrijfsnaam
HEMI
Plaatsnaam
Tholen
Contactpersoon
Will Goorden
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

HEMI in Tholen is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 130 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten. Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering. Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Wij zoeken...

Wie zoeken wij een enthousiaste, gedreven collega met een positieve, representatieve en oplossingsgerichte werkhouding je geniet ervan om met een zelfstandig team een mooi resultaat neer te zetten en haalt altijd de deadline van het project Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en klantgerichtheid zijn belangrijke eigenschappen.

Wij bieden...

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
stuur je CV naar wgoorden@hemi.nl