Interieurontwerper gezocht (Hoek van Holland)

Geplaatst op 12 mei 2022 14:52
Bedrijfsnaam
Wood Creations
Plaatsnaam
Hoek van Holland
Contactpersoon
Maarten van den Burg
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

Wood Creations ontwerpt en maakt complete interieurs voor woonhuizen en bedrijven. Van fauteuil, keuken, of vergadertafel tot lichtplan, deuren of kasten op maat. Producten die getuigen van liefde voor het ambacht, degelijk vakmanschap, oog voor schoonheid en voor harmonie. Wood Creations is in 2005 opgericht. Na een mooie start als ontwerpers en makers van onderscheidend ambachtelijk meubilair heeft Wood Creations zich de afgelopen jaren succesvol ontwikkeld tot ontwerpers en makers van complete interieurs voor woonhuizen en bedrijven.

Wij zoeken...

Een man of vrouw met een veelzijdige creatieve geest die haar of zijn kwaliteiten graag inzet om ons met nieuwe ideeën te inspireren. In ons werk staan ambacht en kwaliteit voorop, zowel in de vormgeving en materiaalkeuze, als in de vervaardiging. Wij volgen nauwlettend nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken steeds hoe wij mooi nog mooier kunnen maken. Wij verwachten een passende opleiding, een creatieveling met lef om onderscheidend te ontwerpen, oog voor kwaliteit en duurzaamheid, Nauwe samenwerking met je collega’s, bereidheid om op zaterdag te werken.

Wij bieden...

Een mooie veelzijdige baan voor drie tot vijf werkdagen per week, alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën, een fijne werksfeer te midden van een team jonge, enthousiaste collega’s en goede arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Je kunt een email sturen of bellen naar bovenstaand nummer en vragen naar Maarten van den Burg.